Науково-практична конференція


ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Головне управління освіти і науки Київської обласної державної адміністрації повідомляє, що 13 березня 2012 року о 10.00 у Національному педагогічному університеті імені М.П.Драгоманова за адресою: м. Київ, вул. Пирогова,9, зал засідань Вченої ради (ауд.231) відбудеться обласна науково-практична конференція «Регіональні стратегії інноваційного розвитку системи позашкільної освіти Київщини».

Організатори конференції – головне управління освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, Комунальний заклад Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини»

Співорганізатори конференції: Національний педагогічний університет імені М.П.Драгоманова, Інститут інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів, Інститут екології економіки і права.

Мета конференції – обговорення стратегічних напрямів розвитку системи позашкільної освіти Київщини.

На конференції працюватимуть секції за такими напрямами:

Секція 1. Сучасні наукові підходи та інноваційні практики управління позашкільною освітою, соціально-педагогічної системою позашкільного навчального закладу.

Секція 2. Формування готовності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів до інноваційної діяльності засобами науково-методичної роботи.

Секція 3. Інноваційні технології та методики модернізації навчально-виховного процесу в гуртках позашкільних навчальних закладів.

На конференцію запрошуються науковці, викладачі, вищих навчальних закладів; керівники управлінь (відділів) освіти міських рад та районних державних адміністрацій; працівники методичних служб усіх рівнів; директори та педагоги позашкільних навчальних закладів; представники інститутів післядипломної педагогічної освіти, громадських організацій, а також особи, які мають професійний інтерес до зазначеної проблеми.

Відкриття конференції відбудеться 13.03. 2012 о 10.00 у Національному педагогічному університеті імені М.П.Драгоманова за адресою: м. Київ, вул. Пирогова,9, зал засідань Вченої ради (ауд.231).

За матеріалами кон­­фе­рен­ції пла­ну­ється під­го­товка та видан­ня збір­ни­ка «Позашкільна освіта Київщини: стратегії, інновації, практика»

Вимоги до публікації:

– Параметри сторінки і тексту: інтервал 1,5, інтервал 1.5 (30 рядків на сторінці), формат MicrosoftWord, шрифт TimesNewRoman 14 кегель, розширення тексту RTF;

– Поля: ліворуч – 30 мм, праворуч – 20 мм, верхнє – 20 мм, нижнє – 20 мм.

– Оформлення літератури: Список літератури оформляється за вимогами до оформлення літературних джерел. Список використаної літератури друкується в алфавітному порядку. Посилання на джерела у тексті подаються у квадратних дужках (без зносок).

Заявку на участь у конференції (додаток 1) та текст виступу на паперовому й електронному носіях просимо надіслати до 20 січня 2011 року за адресою : 09113 Київська область, м. Біла Церква, бульвар 50-річчя Перемоги, Комунальний заклад Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини», Тел. (04563) 3-27-92, 4-18-27, факс 6-46-45, е-mail: [email protected]


 Завантажити заяву

Контакти

03148, м. Київ, пр-т Л. Курбаса, 2-А
Тел.: (044) 407-07-94
Моб.: (096)337-15-81
E-mail: [email protected] 
Міжнародна асоціація
позашкільної освіти

Кафедра позашкільної освіти
Інженерно-педагогічний факультет
НПУ імені М. П. Драгоманова

Ми в соцмережах