1

VI Відкрита міська методична виставка

«Робота методиста у сучасному позашкільному закладі: виклики сьогодення, професійний стандарт, вектори розвитку» – саме такою є тема цьогорічної, вже VI Відкритої міської методичної виставки.

Продовженням методичної виставки була презентація досвіду роботи позашкільних навчальних закладів освіти. Кожен з них показав свою вершину діяльності, всі свої методичні надбання і нові розробки, які застосовують не тільки у своїй роботі, а й з впевненістю рекомендують і діляться зі своїм колегами.

Загалом у роботі виставки взяло участь 27 закладів освіти. Цього року карта учасників значно розширилась і вийшла далеко за межі Києва та Київської області.

Всі запрошені – керівники, педагоги та методисти позашкільних навчальних закладів мали можливість переглянути цікаві інноваційні матеріали представлених закладів  з досвіду роботи та взяти активну участь у роботі майстер-класів та презентацій.

24 березня відбулося підведення підсумків роботи VI міської методичної виставки, проаналізували діяльність закладів позашкільної освіти та нагородили учасників виставки. Хочеться висловити вдячність за організоване зібрання позашкільних педагогів, адже кожен зміг поділитись власним досвідом і отримати нові знання від своїх колег.

2 3

 

Контакти

03148, м. Київ, пр-т Л. Курбаса, 2-А
Тел.: (044) 407-07-94
Моб.: (096)337-15-81
E-mail: [email protected] 
Міжнародна асоціація
позашкільної освіти

Кафедра позашкільної освіти
Інженерно-педагогічний факультет
НПУ імені М. П. Драгоманова

Ми в соцмережах