5e4d7b0b7723a99063330066b510e293

Всеукраїнський конкурс творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу!»

24 березня 2015 року розпочався Всеукраїнський конкурс творчості дітей та учнівської молоді «ЗА НАШУ СВОБОДУ»!

Конкурс є частиною соціально значущого проекту «Листи на фронт», спрямованого на виховання патріотів, громадян правової, демократичної держави. Організаторами конкурсу є Громадська Спілка «Вища координаційна Рада з питань ветеранів та учасників антитерористичної операції», Державна служба України з питань ветеранів та учасників антитерористичної операції, Товариство «Знання» України, Університет сучасних знань, Український державний центр позашкільної освіти за підтримки Міністерства освіти і науки України,  Міністерства оборони України, Міністерства соціальної політики України та Державного комітету телебачення і радіомовлення України.

Метою заходу є надання моральної підтримки воїнам АТО, розвиток почуття гордості за свій народ, патріотизму та відповідальності за своє майбутнє, виховання любові до рідного краю, а також підтримка талановитих і обдарованих дітей.

Конкурс проводиться з березня до серпня 2015 року. До участі запрошуються учні (вихованці) позашкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладів України, клубів і гуртків при підприємствах та за місцем проживання. Детальна інформація про конкурс на сайтах організаторів.

Будьмо свідомими громадянами нашої країни!!!!!

Інформація надана сайтом: http://udcpo.com.ua/vse_ukr_tvor/

Контакти

03148, м. Київ, пр-т Л. Курбаса, 2-А
Тел.: (044) 407-07-94
Моб.: (096)337-15-81
E-mail: [email protected] 
Міжнародна асоціація
позашкільної освіти

Кафедра позашкільної освіти
Інженерно-педагогічний факультет
НПУ імені М. П. Драгоманова

Ми в соцмережах