Будьмо милосердними!

Відзначаючи щороку 3 грудня Міжнародний день людей з обмеженими можливостями, прогресивне людство засвідчує, що саме ці громадяни потребують особливої уваги. Люди з обмеженими можливостями кожного дня долають труднощі, виявляють стійкість духу та непохитну віру в життя, якій можна позаздрити.

Усунення бар’єрів на шляху до самореалізації та всебічна допомога дітям з особливими потребами є пріоритетними напрямками в діяльності Васильківського міського Центру дитячої та юнацької творчості. Для дітей створені всі умови для здобуття творчих навиків. Педагоги ЦДЮТ організовують навчання та різноманітні заходи, це фестивалі, конкурси, ярмарки, акції.

В листопаді 2020р стартував благодійний онлайн ярмарок «Серце до серця» на якому було представлено вироби вихованців гуртків. Зібрані кошти перерахували на лікування Андрійка Приймака.

Активну участь прийняли в челенджі «Особливій дитині – особливий подарунок».

Ми пишаємося успіхами наших вихованців, їх уміння були представлені в обласній акції «Творчість без обмежень» :

  • Авраменко Володимир – студія образотворчого мистецтва “Вернісаж”
  • Гулевич Влада – Народний хореографічний колектив “Веселка”;
  • Іващенко Марта – випускниця Народної творчої майстерні “Магія піску” та « Світ сувенірів». Марта є постійним учасником виставок, конкурсів, масових заходів, показів колекцій. Її завзятість та цілеспрямованість надихає інших вихованців.
  • Шейко Мілана – студія «Чарівні барви»;
  • Коваленко Надія – студія «Магія піску».

Практичні поради та консультації дітям та їх батькам надає психолог ЦДЮТ.

Користуючись нагодою, хочемо подякувати всім, хто опікується людьми з обмеженими можливостями, адже надання їм щоденної підтримки, й допомоги — реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього.

Творіть добро!

Контакти

03148, м. Київ, пр-т Л. Курбаса, 2-А
Тел.: (044) 407-07-94
Моб.: (096)337-15-81
E-mail: [email protected] 
Міжнародна асоціація
позашкільної освіти

Кафедра позашкільної освіти
Інженерно-педагогічний факультет
НПУ імені М. П. Драгоманова

Ми в соцмережах